JOULULAHJA

JOULULAHJA JOKAISELLE FACEBOOK RYHMÄKUVA 1
Joulun lähestyessä MUN-GO Hyväntekeväisyys haluaa levittää hyvää mieltä kaikille.
JOULULAHJA JOKAISELLE -kampanjan tarkoituksena on antaa ylimääräistä pois sitä tarvitsevalle ja joulumieltä kaikille.

joululahja jokaiselle ohjekuva

TOIMINTAOHJEET

ANTAJA:
Voit antaa PERINTEISEN LAHJAN jakamalla kuvan ja lyhyen esittelyn tavarasta, jonka haluat lahjoittaa. Ilmoituksen laitto tapahtuu paikkakuntasi Facebook-ryhmässä ja yhteydenotot pikaviesteillä ja halutessasi voit laittaa puhelinnumeron mukaan.

Voit myös antaa AINEETTOMAN LAHJAN eli tarjota apuasi sitä tarvitsevalle. Esimerkiksi voit lähteä seuraksi yksinäiselle, kuljettajaksi joululahjaostoksille, siivousavuksi, lastenvahdiksi, seuraksi laavulle paistamaan makkaraa, vertaistueksi eli ihan mitä vaan mistä tulee hyvä mieli molemmille. Ilmoitus tästä myös FB-ryhmään.
Kun lahja/apu annettu, kuittaus tästä lahjailmoituksen alle.

VÄLITTÄJÄ:
Ota selvää avun tarvitsijoista ja ilmoita tarve FB-ryhmässä. Kysele vähävaraisilta ja eri yhdistyksiltä avuntarvetta rohkeasti. Voit myös ohjata apua eteenpäin ja kuljettaa lahjoja perille. Ilmoittaudu välittäjäksi ryhmässä ja kerro mitä haluat/voit tehdä ja millä alueella.

SAAJA:
Jos sinulta tai perheenjäseniltäsi puuttuu jotain, ilmoita siitä FB-ryhmässä tai yksityisviestillä välittäjälle tai antajalle.

Lisätietoa kampanjasta ja paikkakuntakohtaisista Facebook-ryhmistä osoitteessa www.tehdäänhyvää.fi/joululahja

Yhteydenotot Mikael Kivivuori / MUN-GO Hyväntekeväisyys puh 040 745 0503 tai mikael@mun-go.com

FACEBOOK-RYHMÄT:

Rauma
Turku
Tampere

JOS HALUAT JOULULAHJA JOKAISELLE -KAMPANJAN OMALLE PAIKKAKUNNALLESI, OTA YHTEYTTÄ FACEBOOKISSA MIKAEL KIVIVUOREEN JA TEILLE PERUSTETAAN OMA RYHMÄ! :)